Klantgerichte kantoor en hotel schoonmaak

De hotel schoonmaak van ons bedrijf is gericht op het schoonmaken van hotelkamers, het verzorgd achterlaten van de ruimten waarin we hebben gewerkt en de wensen van de gasten en van u als opdrachtgever.

De juiste uitstraling

Uw vier – of vijfsterrenhotel moet een goede uitstraling hebben en de manier waarop er is schoongemaakt is daarvoor zeker bepalend. Daarom staat voor ons personeel de veiligheid van de gast voorop, zorgen onze medewerkers dat de inrichting van de kamers in orde is, dat er geen defecte onderdelen zijn te vinden en zorgen ze voor de linnenservice. Uw hotelgasten moeten een prettig gevoel hebben, zodra ze de hotelkamer binnenstappen. En daar zorgen wij onder meer voor met onze schoonmaak.

hotel schoonmaak

Ons personeel

Het personeel dat we in dienst nemen, krijgt een uitgebreide training voordat ze aan de slag gaan bij ons. Op facilitair gebied trainen wij ons personeel op de volgende punten:

  • Het respecteren van de privacy van uw gasten
  • Het inspelen op de wensen van de opdrachtgever
  • Verantwoordelijk omgaan met de sleutels
  • Hoe te handelen als een gast zijn spullen kwijt is
  • Hoe te handelen bij ‘do not disturb’
  • Waar ze op moeten letten bij persoonlijke hygiëne

Onze medewerkers hechten veel waarde aan de schoonmaak van uw hotel en zijn geschoold en in training geweest om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We nemen enkel gemotiveerde mensen aan die goed zijn in hun vak. Ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar om u en uw gasten een aangenaam verblijf in uw hotel te bieden.

Schoonmaak in de overige ruimten van uw hotel

Niet alleen de hotelkamers bepalen de uitstraling van uw hotel, maar ook de overige ruimtes zoals de lobby, het restaurant, de vergaderruimten, de receptie, de gangen en andere publieke ruimten. Daarom valt onder onze hotel schoonmaak ook het verzorgen van de netheid van deze ruimten. Ons personeel zorgt dat uw hotel perfect schoongemaakt is en als u extra personeel nodig heeft, dan kunt u met de supervisor overleggen en regelen wij meer medewerkers voor u.

Milieuvriendelijke schoonmaak

We hebben jarenlange ervaring met hotel schoonmaak en letten bij het poetsen en boenen op het milieu. We gebruiken namelijk al meer dan 23 jaar de schoonmaakmiddelen van RBC Group bv. Deze partner heeft een eigen onderzoeks- en ontwikkellaboratorium waarin ze de producten zelf ontwikkelen. Daarom weten we zeker dat we professionele middelen gebruiken.