De ideale hotelschoonmaak

Een prettig verblijf in een vier- of vijfsterrenhotel: een fijn, opgemaakt bed, een schone hotelkamer die fris ruikt en een nette badkamer die goed is gepoetst. De hotelschoonmaak van Service Organisatie Fernandes b.v. zorgt voor zo’n verblijf. Uw gasten zullen zich geen zorgen maken over de schoonmaak, want wij garanderen u kwalitatief goede en milieuvriendelijke hotelschoonmaak.

Geschikte partner op schoonmaakgebied

De juiste partner voor u op het gebied van hotelschoonmaak, is Service Organisatie Fernandes b.v. We hebben al tientallen jaren ervaring op facilitair vlak. Geen hotel is ons te groot en iedere opdrachtgever bieden wij de mogelijkheid om de wensen en voorkeuren uit te spreken. Daar gaan wij dan mee aan de slag en wij zorgen voor de optimale hotelschoonmaak in uw vier-of vijfsterrenhotel.

De diensten die wij bieden op het gebied van hotelschoonmaak

We maken solide afspraken met onze opdrachtgever en komen die ook na. Dat is van groot belang voor ons. We bieden u diverse diensten:

  • Het schoonmaken van de lobby van uw hotel
  • Het verzorgen van het linnengoed voor op de hotelkamers
  • Het schoonhouden van de gangen, vergaderzalen en de ruimte om te ontbijten
  • De kamerschoonmaak
  • Extra personeel indien nodig

In overleg met degene die de leiding heeft over ons schoonmaakteam, kunt u het personeel voor een kortere of langere periode inhuren voor uw hotelschoonmaak.

hotelschoonmaak

Contracten en voorwaarden

Ons schoonmaakbedrijf biedt u verscheidende mogelijkheden om samen te werken. U kunt de huishouding in uw hotel helemaal uitbesteden aan ons, maar ook gedeeltelijk. Voor de hotelschoonmaak houden we een dagelijks- en een periodiek programma bij voor het werk. Na overleg leggen we een basiscontract vast waarin de werkzaamheden van ons personeel staan. De kamers die we schoonmaken, berekenen we door. Dus als er geen kamers bezet zijn, heeft u ook geen kosten. Als u extra dienstverlening nodig hebt, zullen we deze alleen in uw opdracht uitvoeren en de kosten doorberekenen.
U kunt voor de schoonmaak van de publiektoegankelijke ruimtes een vaste medewerker inhuren, maar we kunnen ook een prijs per keer afspreken voor deze ruimten. U bepaalt zelf wanneer u dus schoonmakers nodig heeft. Bij de opvraag van de offerte sturen we de Algemene Voorwaarden mee.
Ons team van medewerkers is een gedegen en stabiele groep, die flexibel inzetbaar is en zich houdt aan afspreken. Uw hotelgasten zullen hun verblijf zeer waarderen, mede door onze uitstekende schoonmaak.