Schoonmaak zoals het hoort

De vergaderruimten in uw kantoor optimaal onderhouden, uw werkomgeving opgeruimd hebben, de sanitaire voorzieningen op uw kantoor in orde houden en zorgen dat de algehele uitstraling van het kantoorpand goed is. U wilt er eigenlijk niet bij stilstaan, maar uw dagelijkse werk doen op uw kantoor. Daarom is Service Organisatie Fernandes u graag van dienst met de schoonmaak die wij bieden. Ook als u een vier- of vijfsterren hotel heeft, hoeft u geen omkijken te hebben naar de facilitaire zaken. Wij zorgen ervoor dat uw hotel er uitstekend uitziet en dat uw gasten met een fijn gevoel verblijven én weer terugkomen.

De beste schoonmaakploeg

Essentieel is dus dat uw hotel of kantoor uitstraalt dat u waarde hecht aan frisheid en het schoon houden van uw bedrijf. Wij willen daar onderdeel van uitmaken en hebben zeer gekwalificeerd personeel daarvoor in dienst. Onze medewerkers zijn:

  • Verantwoordelijk, ze nemen hun taak serieus en luisteren naar de wensen van de opdrachtgever
  • Op de juiste manier geschoold, door bijvoorbeeld lessen te volgen hoe ze omgaan met de privacy van gasten en te leren wat hun verantwoordelijkheden zijn ten opzichte van de sleutels
  • Getraind in het hotel waarin ze gaan werken. Zo weten ze meteen in welke omgeving ze terecht komen en leert u ze goed kennen
  • Op de hoogte van het gebruik van de goede schoonmaakmiddelen, die milieuvriendelijk zijn

schoonmaak

Service Organisatie Fernandes b.v.

Voor het schoonmaakbedrijf dat u de meest secure schoonmaak biedt, hoeft u niet ver te zoeken. We kunnen u garanderen dat onze schoonmaak grondig gebeurt en we hebben al ruim veertig jaar ervaring op het gebied van schoonmaak. Daarnaast bieden we u gunstige voorwaarden en kunt u flexibele contracten afsluiten bij ons, zodat u niet meer betaalt dan nodig.

Het inhuren van personeel

Ons bedrijf gaat voor het optimale resultaat. Daarom kunt u ons personeel inhuren voor verschillende werkzaamheden. Als we alleen de lobby en het restaurant moeten schoonmaken, dan huurt u ons voor een korte periode in. Wilt u een wekelijkse schoonmaak, dan kunt u onze medewerkers voor een langere tijd inhuren. We passen het contract daar dan op aan. U betaalt alleen voor de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. Als u tijdens het werk erachter komt dat u meer personeel nodig hebt, dan regelen we dat voor u. Kortom: Bij ons krijgt u de beste schoonmaak die bij uw bedrijf past.