Wij zijn uw facilitaire partner

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat vertrouwd is en op een gedegen manier uw vier-of vijf sterrenhotel of uw kantoorruimten kan onderhouden, dan komt u bij ons goed terecht. Wij staan voor: afspraken nakomen, meedenken met opdrachtgevers, wensen respecteren, milieuvriendelijke producten gebruiken bij de schoonmaak en voor optimale en perfecte facilitaire dienstverlening.

Uw Schoonmaakbedrijf als stabiele factor

Een verzorgde ruimte in uw kantoor of een nette hotelkamer, u wilt dat het in orde is en dat u er niet naar hoeft om te kijken. Daar komt Service Organisatie Fernandes b.v. in beeld. Wij zorgen dat uw wensen uitgevoerd worden op het gebied van schoonmaak en willen uw partner zijn die u kunt vertrouwen.

schoonmaakbedrijf

Jarenlange ervaring en expertise

U kiest voor ons schoonmaakbedrijf als u waarde hecht aan:

  • Meer dan veertig jaar ervaring op facilitair vlak
  • Personeel dat geregeld getraind wordt
  • Schoonmaakproducten die milieuvriendelijk zijn
  • Flexibele inzet van medewerkers
  • Diverse mogelijkheden om personeel in te huren: korte periodes, langere projecten of incidenteel
  • Een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat opdrachten goed uitvoert

Onze expertise op het gebied van schoonmaken zorgt ervoor dat u uw doelen en wensen bereikt. Ons personeel is inzetbaar voor de schoonmaak van uw lobby, de vergaderzaal in uw kantoor, de hotelkamers en ons schoonmaakbedrijf zorgt voor schone kantoorruimtes en publieke ruimtes in hotels.

Personeelstraining

Onze manager heeft iedere dag contact met uw hotel of kantoor supervisie, zodat we goed op de hoogte zijn van de prestaties van ons personeel. Mocht u extra wensen hebben, dan kunt u dit in dit gesprek altijd kenbaar maken.
De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf hebben diverse lessen gevolgd op facilitair gebied. Deze lessen krijgen zij voordat zij in uw hotel komen schoonmaken. Onze ervaren medewerkers geven de trainingen en leren ons personeel te letten op veiligheid, gezondheid en op het gebruik van de juiste producten. Onze schoonmakers staan voor klantgerichtheid en zijn dan ook secuur in hun werk.

Het inwerken van personeel

Ons personeel krijgt het inwerktraject in het hotel of kantoor waarvoor ze gaan werken, zodat ze gelijk een goed beeld hebben van uw hotel of kantoor. U krijgt dus medewerkers die erg goed zijn opgeleid en die uw bedrijf op de correcte manier kunnen schoonmaken. Ons schoonmaakbedrijf staat daarvoor garant. U kunt voor vragen en opmerkingen bij ons team terecht. We staan iedere dag voor u klaar.